Stichting Hippisch Toerisme Nederland.

paarden

Rijk van Nijmegen

Prijs: € 6,95

Bestellen

Welkom bij Staatsbosbeheer, Kaartnr. 26, Rijk van Nijmegen.
Schaal 1:25000.

De kaart omvat het gebied Beuningen, Wijchen, Overasselt, Heumen, Cuijk, Milsbeek, (Reichswald Duitsland) Kranenburg, Beek, Leuth, Millingen aan de Rijn,Gendt, Ooij, 't Zand, Nijmegen.
Op de kaart staan ruiterpaden aangegeven in de gebieden Overasseltse en Hatertse vennen, Heumense Schans, landgoed Mookerheide, Boswachterij Groesbeek, landgoed st.Jansberg, st. Maartensberg.

Het binnenste buitenland.
Het land met brede rivieren en voor onze begrippen hoge heuvelruggen, het land tegen Duitsland aan: het Rijk van Nijmegen is ons binnenste buitenland. Een veelheid aan, soms on- Nederlandse landschappen omringt de stad. Het is een prachtige streek voor lange tochten door oude én nieuwe natuur. In het Rijk van Nijmegen kunt U op kleine afstand van elkaar een grote variatie aan landschappen bewonderen. Ruisende bossen, stille vennen, steile heuvels, kleurige heidevelden, glooiende akkers, polders vol vogels en een bij tijden wilde rivier, de Waal. In Boswachterij Groesbeek zijn alle ruiterpaden ook geschikt gemaakt voor menners.

 

 

 

Zoeken: 

Sponsors:

Factif WebspecialistenFactif Webspecialisten